Horoscop sexual Capricorn

Preferinte sexuale

Ii poate lua un timp indelungat pentru a se putea exprima pe plan sexual, dar o data ce este convinsa si sigura asupra alegerii facute, sentimentele ei sunt foarte intense si puternice. Femeia Capricorn poate fi foarte insistent si tenace, atingandu-si ultimul tel in ceea ce priveste sexul. Ea poate face sex  timp indelungat si  iti poate prelungi placerea. Ii place de asemenea sa joace roluri de educator, folosind biciuri sau nuiele pentru preludiu. Durerea partenerului o poate incita imediat. Totusi, celalalt tip de femeie Capricorn prefer sa se de ape mana unui iubit talentat sis a se comporte ca  o sclava devotata stapanului ei. Nu interpreta gresit privirea ei rece. Ea este obisnuita sa isi ascunda emotiile, de ceea poti scoate la iveala adevarata ei personalitate cu rabdare si apropiindu-te de ea tenace.#Barbatii nascuti sub semnul Capricornului sunt incapatanati si hotarati atunci cand este vorba de seductia sexului opus, dar uneori el pare sa exagereze cu persistenta de a fi implicat mai mult asupra actului sexual decat in relatia cu partenera. El are o maniera  realista de a aborda lucrurile in tot ceea ce face. Acelasi lucru se aplica si in ceea ce priveste atitudinea sa fata de  experimentele sexuale. Barbatul Capricorn poate sa fie prea revendicativ in relatia cu partenera sa, datorita faptului ca are nevoie sa fie sigur de loialitatea si de dedicarea sa de netagaduit. In schimb, vei avea parte de fidelitatea sa nechestionabila si de cele mai intense experiente sexual. Nu ii da instructiuni, pentru ca este foarte mandru  de perfomantele sale si un cuvant spus fara grija poate distruge instantaneu placerea. Barbatul Capricorn poate di nepoliticios si cel mai probabil va folosi un calus pentru a-ti inabusi tipetele. O alta modalitate de a obtine placere este aceea de a folosi diferite tehnici pentru a mentine erectia si a o pastra ferma pentru timp indelungat.

Trucuri

Ar trebui sa
- Intelegi ca pentru el cariera este importanta, si nici dragostea nici altceva nu vor schimba asta
- Joci un joc al asteptarii, chiar daca necesita mai mult efort si rabdare decat ai fi crezut
- Retii faptul ca el  judeca dupa aparenta si trebuie sa arati perfect ca sa ii atragi atentia
Nu ar trebui sa:
- Astepti pasiune exploziva din parte lui
- Iti incalci cuvantul o data ce ai facut o promisiune
- Incerci vreodata sa vorbesti lispit de respect despre familia lui, prietenii lui sau sa te indoiesti de competenta sa.

Pozitii sexuale

Este meticulos atunci cand planifica jocul sexual. Pozitia sexual sezand, cand ambii parteneri stau privindu-se reciproc, el se va misca usor ca intr-un dans provocator, Capricornul este mandru de potentialul sau sexual. Intr-un marathon sexual, el este un alergator de cursa lunga si nu ar trebui sa ii negi abilitatile, caci nu se va orpi pana nu iti va adduce maximum de statisfactie. Pentru a il aduce in starea potrivita, trebuie sa creezi cea mai confortabila atmosfera. Capricornul va aprecia  o blana de urs curata si pufoasa,  langa semineu, ascultand muzica  relaxanta si savurand un vin vechi.

5
Vote

Ai ceva de spus despre aceasta pozitie? Iti place sau nu? Spune-ne parerea ta:

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.

Powered by Vote It Up

Submit Your Site SmartNetBook.ro